Hoe uw hond op de juiste manier te voeden

Hoe uw hond op de juiste manier te voeden

De gezondheid en het leven van ons huisdier is een geschenk dat wij hun schenken. Het is aan ons om hen te beschermen tegen gevaren en te zorgen voor de voorwaarden die nodig zijn voor een gezonde gezondheid. Zelfs het gezondste hondenvoer op de markt belooft niet de ultieme kwaliteit van leven. Geef uw hond de voeding die past bij uw geliefde metgezel.

Verschillende voedingsmiddelen hebben verschillende eigenschappen. De beste vriend van de mens geeft er niet om wat hij voor zich heeft, wat telt is de kwaliteit van het leven dat hij kan bieden. In het wild zou een hond slechts één ding eten, en slechts één ding. Bepaalde eigenschappen van hondenvoer zijn niet overdraagbaar op een ander soort voer. maak uw poepie vertrouwd met natuurlijk hondenvoer!

Ogre: De huid van een hond is hun pantser en zorgt ervoor dat ze zich kunnen beschermen tegen de elementen. Gebrek aan de juiste huidverzorging kan leiden tot een droge, jeukende en rimpelige huid. Oren kunnen te warm of te koel, te zacht of te hard zijn. De vacht van een hond is zijn spiegel. Het dient als hun bescherming en laat allergenen door. Als ze een dikke vacht hebben, weerkaatst die de warmte in de zomer en de winter, waardoor ze zich kunnen koelen. Reflecterende labels of handdoeken in de zomer kunnen een dier helpen een hitteberoerte of uitdroging te voorkomen.

Volwassen honden hebben een dagelijkse behoefte aan eiwitten, koolhydraten en vetten. Afhankelijk van leeftijd en ras, kan uw volwassen hond een hoger of lager niveau van elk nodig hebben. Controleer of u hem de juiste hoeveelheden geeft. De voedingsbehoeften van een hond veranderen als hij overgewicht of ondergewicht krijgt. Honden met overgewicht hebben meer moeite met het verteren en absorberen van voedingsstoffen. Honden die gevoelig zijn voor allergieën hebben ook andere soorten voeding nodig.

Vergeet niet dat het voer dat u uw hond geeft misschien niet het enige is wat hij eet, maar het is waarschijnlijk wel het belangrijkste. Er zijn veel conserveringsmiddelen, additieven en kunstmatige kleurstoffen die in de producten zitten die u kunt kopen. Het is belangrijk om het etiket te lezen en te bepalen welke uw hondenvoer bevat. Het is ook belangrijk om te bepalen wat dat voer verteerbaar is. De kans is groot dat u het waarschijnlijk wel weet, maar de meeste eigenaren van gezelschapsdieren weten dat niet!

De voedingsbehoeften van een hond veranderen naar gelang van zijn leeftijd. Volwassen honden hebben mogelijk niet dezelfde hoeveelheid voer, eiwitten of koolhydraten nodig als puppy’s of drachtige honden. Houd er rekening mee dat verschillende merken hondenvoer verschillende voederhoeveelheden hebben. “Eén maaltijd per dag” kan betekenen dat de hond één kopje voer per dag krijgt!

Stap twee: zorg dat uw hond een schema krijgt! Een schema voor de voedselconsumptie van de hond is belangrijk. Zo kunt u de calorie-inname onder controle houden.

Bijna ieder van ons kent wel iemand die op gewicht moet blijven. Het is niet alleen om cosmetische redenen. Uw hond voelt zich veilig als hij op een voorgeschreven gewicht is. Het kan er ook voor zorgen dat driften en hunkeren niet destructief worden. Weet je welke familieleden huilden toen hun baby aankwam? Niet zo lang geleden, had ik die ervaring. Dat zal u ook gebeuren!

U zult merken dat wanneer uw hond een voorgeschreven gewicht heeft, het gemakkelijker is om de werkelijke hoeveelheid voer die hij eet te meten. Als u eenmaal weet hoeveel ze moeten binnenkrijgen en de hoeveelheid er dagelijks uithaalt, is het eenvoudig om die hoeveelheid te reguleren.

We hebben nog veel meer te vertellen over de ins en outs van het voeren van een hond op zijn ideale gewicht. We zullen dat in een ander artikel behandelen. Voor nu is het tijd om te leren hoe u uw hond de juiste hoeveelheden kunt geven. U zult er een gelukkiger huisdier aan overhouden.

Lees meer:

Gedragstherapie honden 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.