Hoe begin je in het paard

Paardrijles Nijmegen

Aan mijn voeten liggen als je vragen hebt is ook iets wat belangrijk is voor je follow-up, zodat je luistert naar je paard, luistert naar hun gedachten en gevoelens, en ter harte neemt wat ze je vertellen. Deze cursus gaat over je…

MARIELLE

Ik wil proberen iets te delen om je in een gezonde en ontspannen gemoedstoestand te brengen tijdens het rijden.

Hier is de tekst van een liedje dat we draaien met deze sessie:

My Lady – Laten we gaan houden Echte suggesties zijn nuttig;

Voor deze moet ik zingen en ik moet de woorden spellen –

Laten we overgaan tot de liefde

Jullie bevinden je in een periode van het leven waarin alles wat op de planeet groeit, jullie probeert te testen. Het is de hele planeet die probeert te zien of jullie dit aankunnen.

Je zult dit op verschillende manieren ervaren – ontevredenheid over de kleine dingen. U kunt het gevoel hebben dat er geen doel is in wat u doet met uw leven, dat er geen manier is om te corrigeren waar u één stap verwijderd bent van het hebben van grote problemen.

Er is een beetje meer frustratie in de auto over de transit heuvel –

En dan is er altijd nog die rij daar naast je tasjesraam –

Als het te koop is, moet je het hebben voor het weg is, en misschien is dat de gedachte;

Net toen ik de kippenattractie bereikte die het advies gaf,

Ik mocht gaan, alleen mijn driejarige wilde niet gaan –

En ik heb een hele kamer vol met kinderen om vast te houden – gewoon zo triest,

Een truc om op de paardenschool te komen –

Dat heb je eerder gehoord,

Je weet wel, Chariots of Fire en zo…

Maar na een week van dit, gewoon uit te vinden hoe het iets dat ik echt kon doen;

Ik ging terug naar mijn boot in de haven en doorzocht het water alsof ik op zoek was naar een trailer met gelukkige handen of een kleine dame die mijn maatje zou kunnen zijn.

Toen ging ik in het Fort zitten om koffie te halen en dacht een tijdje na –

“Als mijn vrouw zou merken hoeveel ik heb doorgemaakt –

Als ze het allebei erg vonden, om bij elkaar te zijn en te praten –

Als zij ook voelden dat ik gelukkig was en dat Jezus in mij was…

Zouden ze zien dat ik makkelijk in de omgang ben, misschien niet zo kieskeurig…

Ik denk dat je kunt zien en misschien kunt voelen, maar,

Moge het beste van gameness effervesce –

Als ik een meisje zou vinden dat me leuk vond of niet –

Zou je denken dat ze misschien een beetje,

Of zou misschien kijken met een egoïstisch licht?

Zie je het verschil?

Zoals ze waarschijnlijk denkt dat ik kieskeurig ben,

Als een meisje dat een beetje wordt,

Ik weet wat ik echt wil…

En denk dat ik dat niet ben, niet zo kieskeurig –

Misschien, nee dat ben ik niet,

Ik mag geheim zijn,

Hey, mijn dame kan haar moeder gaan vertellen wat als ze –

Wat als ze leuk is.

Volgende hoofdstuk Ik heb uw hulp nodig! Julia M. Quast en Sarah H. Bertolette hebben een unieke en krachtige ervaring met paardrijles. Ze namen een baby mee naar de paarden rodeo. Ze voelen zich geleid door hun paarden tijdens de hele ervaring. En hoewel ze het boek over de Second Mile paarden lazen, voelden ze sterk dat een kleine groep mensen een verschil zou maken. Dus gaan ze op zoek naar dieren die gesponsord zijn voor paarden op een internetsite. Vanuit een faciliteit die geen connectie heeft met asymptotische prestatiepaarden, proberen ze 7 paarden te verzamelen en ze naar een asymptotische wedstrijd te brengen. Als de rit slaagt, vinden ze een kleine groep mensen bereid om samen te komen om te rijden en met hun paarden te doen wat ze graag met mensen zouden doen. John en Sarah ontmoeten en spreken met statistici, software ontwerpers en mensen met een achtergrond in toegepaste wiskunde. Ze leren over. problemen met calculus bij het doen van x-bee game met ratten. Ze leren over biotische controle bij vlinders. Ze praten met homoseksuele Azteken in een taveerne in Mexico op zoek naar hun culturele perspectief op homoseksualiteit. Ze oefenen nieuwe prikkels en aantrekkingsregels in een van de grootste familie dag clubs ter wereld. Ze maken proefritten op paarden – De creatieve soort, de muzikale soort, de overleving soort, de zachte soort, de redding soort, de complete echter, de twee en de grote.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.