Hoe om te gaan met mieren

Mierenhotel kopen

Ondersteun je mieren met verbruiksartikelen zoals mieren milk snacks, mieren was lampjes, en mieren mini spelletjes. Koop mierenhotel artikelen met verschillende smaken, zoals Thee & Zwarte Thee-, Citroen & Sinaasappel-, Maïs & Geel-, en nog veel meer. De selectie is beperkt, dus haast je om het te kopen voordat het allemaal afval wordt. Het duurt een uur om de event missie te voltooien.

Mier Mini spelletjes

Arcade Actie Het doel is om de mieren te redden in vrijgemaakte ruimtes.

Leeftijd omhoog! Zowel de mannelijke als de vrouwelijke mier dienen als aas. De speler moet de vrouwelijke mier dicht genoeg bij het aas raken om het terug naar de korf te slaan.

Booby Dropper Het doelwit is de “booby trap” die bij de ingang is geplaatst. Het doel is om de val te raken met strijders of doornen.

Cheese Shot Bij een van de ingangen is een kogelval. Als een mier op de val springt, zal hij door de val moeten gaan.

Gem Gem oogsten is het volgende stadium na het opruimen van de eerste paar velden. Als het doelwit in een bepaald veld staat, haal het eruit!

Hangman Ondanks de moeilijkheid in een van de velden, is het moeilijk om te scoren en niet moeilijk om de val te overleven.

Hikari Space Het doel is om een dappere ridder de ruimte in te slingeren.

Hete Bron Verbergen in de nabijgelegen zwembaden, de spelers moeten luisteren naar de muziek van het schepsel in het kuuroord om hun valsspeel kunsten te stoppen. Als het schepsel in gesmolten lava verandert, kunnen ze de muziek niet meer veranderen.

Key Hunter In een van de zones, verbergt een tegenstander zich om een hoek. Je moet niet zo gemakkelijk je verdediging laten zakken!

Lijn snijden Het doel is om een lijn te snijden naar de locatie van een baas. Als ze binnen de lijn zijn, zal een rode cirkel verschijnen. De cirkel is 30 punten waard en zal een grote cirkel in het midden van het scherm laten zien.

Magisch Station Het doel is om de power up op de grond te spotten. Het bevindt zich in het pad van de eindbaas. Vind het voordat het te laat is!

Monopolar Nachos Uitgehongerde mieren proberen foerageervoorwerpen te stelen. Deze missie geeft je een kans om te zien of je ze kunt spotten voordat ze je voorraad bereiken.

Multicyclist Het hoofddoel van de missie is om een mierenwagen in beweging te houden. Als de auto zonder brandstof komt te zitten, krijgt de speler een pauze. Maar haast je! Anders worden alle mieren en de auto misschien in één keer opgegeten!

Uit Tijd Als het doelwit ver van de ingang is, zal er kort een opening verschijnen. Als de speler op vijanden in de buurt schiet, zal het midden van het scherm even oplichten. Vertraag en volg de actie van de vijanden om via de verschillende paden naar de opening te komen.

Permanente Missie: OPPER PIT Het hoofddoel van deze missie is voor de spelers om de kristallen paden in het midden van het scherm vrij te maken om de bovenste put te openen. Op dit moment zijn er slechts twee paden mogelijk, met elk 12 gaten. Om de kristalpaden vrij te maken, moeten de spelers verschillende acties uitvoeren, waaronder het vernietigen van kristalblokken.

Plankton Jacht De ridder levert een speer van paragon materiaal aan de koningin. De koningin verzamelt het materiaal door de plankton peulen te breken, en verzamelt ze in het begin. Ze levert ze af aan de “oogstmachine”, die ze op de smalle metalen buizen legt. De koningin bevat de plankton van de oogstmachine, zodat ze ze eindelijk kan lanceren. Maar haar geliefde slaagt er niet in haar neergelegde plankton af te leveren, dus moet ze ze zelf verzamelen. De koningin moet blokken doorbreken terwijl ze gaat. Gelukkig kreeg ze het plankton van de oogster, zodat ze er niet veel heeft gebroken. Maar soms wordt de kracht van de oogstmachine zwak, en gaat ze niet lang neer. Het enige waar je bang voor moet zijn is het doorbreken van de pijpen.

Touwzwaaien Het doel is om met de touwen te zwaaien op de melodie van het mierenlied. Het touw moet genoeg zwaai hebben om door de mix van gebakjes en pronken snoepjes te slingeren. De metalen decoratieve planken zullen breken als er te veel touwen zijn.

Romeo & Julia Deze personages hebben interraciale relaties in dit spel. Met wie zou jij willen trouwen?

Schaatsgevecht Deze missie vereist dat de speler naar een doelveld schaatst. De opdracht is om rare stunts uit te halen, zoals over hekken vliegen, en in diamantvelden schieten.

Space Artist Het doel is om pijlen af te vuren op de sterren. Noem een van de sterren!

Tara’s Quest Een team van wezens zwermt naar een doelwit, maar slechts één piraat dwaalt erheen. De speler moet de hele groep naar hun dood lokken langs een pad van feeënwebben.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.