Paarden Training

Coaching met paarden

 

 

 

PaardentRAINING helpt mensen een vrediger, emotioneel stabielere benadering van hun menselijke omgeving te ontwikkelen. Paarden zijn loyaal en vertrouwenwekkend. Paarden boezemen respect in voor de mens en leggen op hun eigen manier veel terrein af.

Paarden zijn uitstekende helpers. Ze motiveren en helpen mensen vracht en essentiële goederen te verplaatsen, een taak waarvoor paarden van nature geschikt zijn. Paarden gaan meestal goed om met kinderen, maar kunnen ondeugend, angstig of onhandig zijn met oudere kinderen. Volwassenen met kinderen zullen moeten worden opgeleid om de paarden in hun huis te integreren.

Een plaats voor paardenverzorging en toezicht

Of het nu een minder ervaren jurylid is of iemand met jaren paardrijden en ervaring, u kunt paardencoaching gebruiken met uw juryleden. Het is niet nodig om met ze om te gaan of ze te trainen. Leer ze gewoon hoe ze een paard moeten berijden in uw manege, staatsvereniging, of paardenvereniging.

Er zijn twee belangrijke onderdelen bij paardencoaching: paardencommunicatie en paardenpsychologie (een paard op de juiste manier een spoor laten volgen.).

Communiceer met alle paarden tijdens het menselijk rijden. Paardencommunicatie helpt paarden elke potentiële bedreiging op te sporen. Misschien wel de grootste zorg is het roofdier; attracties voor dit roofdier zijn de micro’s die ze krijgen, en deze zijn niet nuttig voor de mens. Soms zijn mensen zich daar nu niet van bewust. Hun greep op het paard kan te strak zijn of hun paard neemt hun stemcommando’s niet aan of benadert hen niet zo gemakkelijk.

Onze taak als paardentrainer is om de micro die ze krijgen terug te brengen tot een aantal dingen: het potentieel voor dubbele activiteit, de nabijheid waarmee je beweegt, de aanwezigheid van het dier wanneer je dat wilt, en de rug naar het andere paard (bekend als zoekopdrachten). Communicatie met paarden is ook hoe we ons tot hen verhouden. Je zou je juryleden moeten vragen om je feedback te geven over alle dingen waarvan jij denkt dat ze paarden helpen om door te dringen en te opereren.

De paardenpsychologie is waar je je juryleden onderwijst. Vertel hen wat je hebt geleerd over paarden dat betrekking heeft op de menselijke interacties en hen vertellen hoeveel je hebt geleerd helpt hen te leren. Het leert hen wanneer ze met iemand anders praten maar ook wat ze anderen vertellen; zoals de juiste bewegingen om het gevaar te vermijden en hoe je je paard in de ruimte houdt.

Een opfriscursus met betrekking tot paarden. Onze trainers zijn intens geïnteresseerd in paardentraining en groei in dierenwelzijn, dus het is niet verwonderlijk dat ze een sterke interesse in paarden hebben. We bouwen ook sterke relaties op met onze juryleden. Een korte zomerroutine helpt uw juryleden up-to-date te blijven, en leert hen ook de psychologie van het paard. Vergeet niet om hen advies te geven over zaken om de praktische vaardigheden van paarden te verbeteren. Je kan je juryleden ook aanraden om naar een gecertificeerde paardengedragstherapeut te gaan.

… Paarden Training: Klassikaal en sociaal als een optionele klas, en Herfst Seminar,

Alle paarden bewegen doorgaans beter wanneer ze worden gehouden in een omgeving die voldoende ruimte biedt om te bewegen, hooi om te grazen, gras om op te dutten. Paarden zijn heel goed in staat om te leren rustig, efficiënt en goed te bewegen zonder tegen obstakels aan te lopen, zoals bomen en ritten. Dit vereist opvolging en regelmatige coaching.

Raadpleeg het schema voor uw rechters, of neem contact op met uw staatsbond voor meer informatie.

Bekijk de volgende perspectieven op paardentraining, oorspronkelijk geschreven door Treyser, The Horse Training Files, online beschikbaar. De twee uitstekende boeken zijn:

The Complete Horse Lifesaver’s Handbook for Non-Mares, 2e Editie: Oefen Problemen, Eerste leeslessen in 9 verschillende sessies, oefenprogramma voor je mall (verzorgde leuke manier om een middag door te brengen),

en In the Ballpark, A Handy Horseracing Tricks Book, 1e editie, voorgelezen door vier verschillende mensen, Oefenproblemen (dynamische bewegingen) en bewegingen, oefenvragen voor alle niveaus van paardenervaring,

lees meer:

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.