How to Build a small swipe

mieren rekken benen, bijten blad, gebouw nest. - mieren stockfoto's en -beelden

Hoe kan ik proberen een kolonie te creëren? veeg naar links! De eerste build is een kleine voordeur. Er is geen poging om luxe te zijn met de interieurdetails. Ze zullen in de toekomst nog veel meer toevoegingen nodig hebben. Hoe begin je eigenlijk een kolonie? Je begint met een koningin. Deze koningin kan tijdens de creatie worden geselecteerd, dus je kunt haar instellen om een ​​nieuwe kolonie te beginnen. Pas verschillende decoratiestijlen toe op de kolonie. Iedereen tekent zijn eigen stijl, wat hij maar wil. Producten bij Quality Ants zijn uniek en aanpasbaar aan verschillende smaken. Creëer je kolonie met andere mieren. Het belangrijkste om te onthouden is dat mieren contact vermijden met iemand die onnozel ruikt en/of mierenspray op zak heeft. Ze zullen hun taken niet uitvoeren zoals verwacht als ze worden beïnvloed door onzin; of de geur van wat anders…

Hoe komen de mieren aan voedsel? Welnu, ze eten zelf geen voedsel, ze voeden zich ermee. Ze staan ​​bekend om hun scherpe reukvermogen. Wat de meestervolger (de koningin) opmerkt, zijn mieren in een afgesloten ruimte en op dezelfde plaats, veel tijd nadat het daglicht is vervaagd. Ze weet dan dat het gebied aandacht nodig heeft, en ze zal deze "val" gaan legen. Wat ze zal legen mag niet verloren gaan. Omdat de hoeveelheden voedsel in de doos behoorlijk groot lijken, gebruiken de mieren rigoureuze reinigingspads om moeilijk bereikbare stukjes voedsel te verwijderen. In de mierenkorf kunnen de werksters voedsel bewaren met behulp van speciale sponsachtige bakjes. Er moet voor worden gezorgd dat er geen sterke chemische gel voor dit doel wordt gebruikt, dit zal de cellen van de mieren in de latere stadia beschadigen. Sommige commerciële producten helpen te herkennen welke celgebieden betere voedselopslag vereisen. Omdat de werksters andere klusjes in de kolonie doen, zullen de mieren voorzichtig niet eten of voedsel opslaan, ook al bevat het voedsel nog steeds gratis voedsel voor hen. Een kolonie kan eeuwenlang bestaan.

Wat als een werkbij sterft? De mieren zullen niet verwachten dat het gebeurt. Net zoals we wat regendruppels en rommelige tissues vergeten, zullen de mieren vergeten dat een van hen de ruimte in vliegt, hoewel in dit geval de 'bewuste levensvorm' net zijn leven heeft gegeven voor haar medemieren . Het verzorgen van de dode NSW-kolonie en het sorteren van het puin en het opruimen van dode mieren is de belangrijkste taak bij Quality Ants. De mieren rekenen nog steeds op je en willen niet dat je je eigen maaltijden opeet. De komende zeven dagen zullen werkbijen de dode werkbij eten en verzorgen. Deze gebeurtenissen zullen de broedgrootte verminderen, aangezien de dode werkbij fysiek meer voedsel heeft verbruikt in een tijdsbestek van een paar dagen. Aan het einde van deze tijd hebben de overlevende werksters een groot broed en extra voer voor later.

Elke baan in een mierenkolonie betaalt beter dan die van een typische persoonlijke gebruiker, die zich beperkt tot een stuk toast. De gemiddelde levenstemperatuur in een mierenkolonie varieert tussen 28-34 graden Celsius. Hoewel sommigen misschien zeggen dat je niet in de warmte zou moeten eten, hoopt Quality Ants dat je zult proberen om met hen te eten, en ze heten je welkom om mee te doen aan hun bijenteelt – het maakt alleen maar grapjes over je manieren! Natuurlijk is de mierenkolonie erg traag, bevat ze minder dan duizend wilgenwerkers (als die er zijn), en de ware aard ervan komt pas naar voren nadat je mieren je stad hebben gebouwd. Laat ze je gids zijn! Je moet het eten nog binnenbrengen. Hoe krijg je het thuis, vraag je? Mieren hebben een zeer efficiënte manier om het van het zachte overgangsluik bij de ingang van de kolonie naar hun bijenkorf te slepen. Op dat moment is het voor hen niet zichtbaar, maar het' is allemaal heel duidelijk voor je, door de werking van de antennes. Van tijd tot tijd zal het gebeuren dat een arbeider, gestoken door een andere mierenvlieg, zijn voelsprieten verliest en op een verbaasde manier op de grond valt. De mieren die deze grondwerkers proberen op te graven, staan ​​voor een heel gemakkelijke taak: ze zijn niet klein. Die mieren aarzelen nooit om op te staan, weg te lopen en een andere manier te vinden om aan eten en/of sanitair te komen.

Ik vrees dat ik dat niet erg prettig vind… Dit kan gebeuren als er een onbekend antigeen aanwezig is. Wil je nog eten? Dat is prima. Hoe verplaatst men de kolonie? Ze hebben een breed scala aan methoden om ons te helpen bij het beheren van onze werknemers. Als je een kleine mierenkorf bouwt en geen andere keuze hebt dan onafhankelijk te zijn, kun je de Antmineroshaft gebruiken. Het is geweldig om de kolonie snel weer op de been te krijgen na een ramp of om te verhuizen naar een plek waar je je reputatie hoog kunt houden.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.