Hondentrimsalons

hondentrimsalon

 

De meeste hondeneigenaars verzorgen hun honden op één van twee manieren. Ofwel verzorgen de eigenaars hun honden, ofwel sturen ze hun honden naar een hondentrimsalon. Een hond grooming salon is duur in vergelijking met een hond grooming specialist die kan rekenen $ 40 voor een hond wassen. Een hond grooming specialist kan rekenen rond de $ 60 voor een knipbeurt en verzorging, of rond de $ 80 voor een hond haar knippen en shampoo. Grooming kan een nakomertje voor veel hondenbezitters die niet bekwaam, geschoold, ervaren, of tot de taak. Het is belangrijk om de kleine investering voor het wassen en trimmen te onderscheiden van de enorme investering die hondeneigenaren schrokken om te betalen voor een hondentrimspecialist. Het is belangrijk de kosten op een redelijk niveau te houden.

– lid van de salon

– Borstel de hond

– Knip het haar van de hond

– Borstel terug

– Droog de hond af.

– En knip de nagels.

– Maak de oren van de hond schoon

– Maak de neus van de hond schoon

– Maak zijn ogen schoon.

– Maak zijn oren schoon.

Beslis wat voor u belangrijk is. Kies een bekwame, professionele hondentrimmer. Kies geen hondentrimsalon en laat uw hond niet bij iemand anders achter als u geen goede relatie met die persoon hebt. Een goede trimsalon en hondeneigenaar zullen samenwerken. Een goede hondentrimsalon is een uitstekende manier om uw eigen persoonlijke uitslaapbeurt te krijgen.

Een meer gedetailleerde geschiedenis van de hond en zijn waarschijnlijke kapsel. Als de lengte en het model van de vacht van uw hond belangrijk voor u zijn, vraag de trimsalon dan om u de werkelijke lengte en het model van de vacht van uw hond te laten zien als u hem binnenbrengt. De vacht moet relatief kort zijn, maar naar het hoofd en de borst toe. De vacht moet voor de hond niet moeilijk te verzorgen zijn. Als uw hond een erg dikke vacht heeft, kan het moeilijk zijn om hem door te knippen.

Uw trimsalon moet uw vragen kunnen beantwoorden. Als hij of zij niet goed op de hoogte is, zeg het dan. Een oude Chinese delicatesse heeft een snijtand die dofheid uit het haar verwijdert. Dit kan mogelijk zijn voor uw hond, maar het kan een beetje lastig zijn.

Benader de trimsalon op een ongedwongen manier. Probeer uit te vinden welke ervaring de trimsalon heeft met honden en hoe hij of zij erin slaagt het trimproces door te komen zonder de hond ongemak te bezorgen.

Als u geen ervaring hebt en u voelt zich aangetrokken tot een bepaalde trimsalon, vraag hem of haar dan of u in de trimsalon mag kijken en beoordelen hoe de hond wordt behandeld.

Borstel en kam de hond grondig. Begin bij de achterpoten en ga naar voren. Behandel de staart en onder de nek. Veel trimmers leggen de hond op een tafel en beginnen met de vachtverzorging vanaf de bovenkant van het hoofd van de hond tot aan de staart. Dit is niet de beste manier om bij de onderkant van de vacht te komen, omdat deze vaak dik is en moeilijk te bereiken.

Er zijn hondentrimscharen die vergelijkbaar zijn met de hondentrimscharen die voor mensen worden gebruikt. Deze scharen zijn bedoeld voor gebruik bij honden met kort haar. Gebruik de schaar op de hond vanaf het hoofd naar beneden naar de staart langzaam en voorzichtig. Beweeg heen en weer in kleine cirkels om de verschillende delen van de vacht te bereiken. Het kiezen van verschillende haarschachten voor verschillende delen van het lichaam van de hond kan een goede manier zijn om de hond en zijn behoeften te leren kennen.

Zorg ervoor dat u de vacht goed uitspoelt nadat u klaar bent met de verzorging. Shampooing kan de vacht er vettig uit laten zien. De vacht kan ook droog en broos worden na uitgebreid chemisch baden. Maak de oren van de hond schoon na elk bad om de kans op infecties te verminderen.

Let goed op de poten van uw hond, vooral na het bad. De chemicaliën die worden gebruikt om de hond te wassen kunnen in de ogen, oren en in de mond terechtkomen. Wees vooral voorzichtig met het wassen van het gezicht en de oren van de hond als de hond hangende oren heeft. Voorkom dat het gezicht van de hond nat wordt wanneer u hem probeert te baden of te drogen.

Borstel de hond van kop tot staart in secties en eindig met de achterpoten van de hond. Borstel daarna het hoofd.

Lees meer:

Trimsalon Geldrop

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.