Hoe krijg je Mini-Me

 

Coaching is effectief omdat het zich met de hele persoon bezighoudt, niet met symptomen of het verleden. Onze symptomen, pijnen en pijn zijn vaak het gevolg van gericht zijn op de verkeerde dingen. Coaching, een vorm van counseling, is gericht op het maken van veranderingen op de juiste plaats en in de juiste volgorde in je leven.

Coaching gaat over verandering – van wie je bent, wat je doet en hoe je het doet. Het gaat over het verplaatsen van het gat (je huidige situatie, in ons sjabloon noemen we dit de doktersgrot) naar de sfeer van ons ideaal. Stress is de reus die we nodig hebben om Mini-Me te zijn. Als je in een sleur zit, het middenpunt van de onvolmaakte cirkel van waaruit je je leven leeft, dat is waar een leven zonder stress en angst, dat is waar je vrede zult vinden. Hoe krijg je Mini-Me mogelijk om te genieten van deze perfecte sfeer van leven en juist leven?

Welnu, het doet er niet toe hoe wij een perfecte sfeer definiëren, hoeveel uren wij steken in het ontwerpen van de TV-kanalen en dergelijke; het enige dat telt is dat wij beslissen voor Mini-Me, en tot op zekere hoogte is het de Schepper die ons deze kans heeft gegeven. U kunt besluiten dat u niet langer behoefte hebt aan stress en angst in uw leven, en dat u werkt aan emotionele en fysieke gezondheid. Met andere woorden, u hebt besloten het huis te veranderen waar Mini-Me in zit. Voorlopig wordt er niets opgelost; de mini-mens leert naar huis te gaan.

Stress en angst is een ziekte die een oplossing moet krijgen.

Wat stress en angst veroorzaakt, stress en angst is een domein dat door mensen wordt gedefinieerd. Dat is het probleem. De enige persoon die er recht aan kan doen is de cliënt, d.w.z. de eigenaar van een klein bedrijf, leidinggevende, ondernemer, advocaat, arts enz. De waarheid is dat als stress en angst mogen etteren zonder de confrontatie met het geheel aan te gaan, dit een destructieve onzichtbare ziekte kan worden.

Maak niet de fout te besluiten Mini-Me te veranderen – de mens ondanks de opdringerige symptomen zoals stress en angst en de omgeving waarin anderen leven, kan niet worden veranderd.

Ik heb de laatste 30 jaar zoveel mensen horen zeggen dat ze vastzitten aan het ouderlijk huis, de familie-wijsheid en de familiebijeenkomsten en dat ze niet kunnen verhuizen. Hé! De persoon die geen overstap kon maken naar de baan die hij nog liever wilde dan de baan die hij had – zat vast aan het familiehuis en de familie-wijsheid door dezelfde processen. En nog steeds zaten ze in die baan. Maar ze wachtten op de kans!

Echte hoop voor het individu, en het land, is de kans te herkennen, of te grijpen. Dit is de tijd, de plaats en het voertuig om Mini-Me naar miniatuur succes te krijgen. Wat er ook gebeurt.

De bedrijfseigenaar kan ontdekken dat familie en goede vrienden hem ten onrechte steunen, zodat zij ervan overtuigd zijn dat de tijd rijp is om Mini-Me te veranderen. Hoe weten u en uw Mini-Me dat het tijd is om te veranderen? Hoe voelen u en uw Mini-Me dat deze overgang mogelijk is?

Als na mini-verliezen, u en uw Mini-Me de vraag STOP wat uw leven en wat doen? Waardeer Mini-Me en herstel wat van vitaal belang is voor Mini-succes tot Mini-Succes. Mini-Me is fundamenteel voor de uitbreiding van de menselijke soort.

Lees meer:

Coaching met paarden Amsterdam

Traumatherapie Amsterdam

Paardencoaching Amsterdam

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.