Hoe kies je de juiste puppy

puppy rennen in het park - puppy stockfoto's en -beelden

De puppy leren waar hij op het potje moet gaan is van vitaal belang om de hond af te richten en discipline bij te brengen. De hond met succes leren waar hij op het potje moet, zal niet van de ene dag op de andere gebeuren, maar het ligt wel binnen het bereik van de meeste mensen.

Afhankelijk van de leeftijd van uw hond zult u een andere aanpak moeten kiezen voor de zindelijkheidstraining. Als uw hond bijvoorbeeld geen puppy meer is, maar nog steeds zonder enige vorm van training naar binnen gaat, zult u de laatste optie moeten overwegen, namelijk de hond 's nachts of op bepaalde tijden van de dag in een bench stoppen.

Op deze manier kan hij/zij 's nachts niet in huis komen. U moet ze mee naar buiten nemen voor een wandeling en het naar buiten gaan versterken. Als u de hond aan een nylon riem aan uw zijde houdt, kunt u de riem snel in een gesp klikken en aan de halsband vastmaken voor een snelle controle van de aanval als u ziet dat ze zich klaarmaken om naar binnen te gaan.

Elke keer dat de hond naar binnen gaat nadat je hem gecorrigeerd hebt, prijs je de hond snel en liefdevol door te zeggen: "Brave jongen/ wat ben je toch een braaf hondje/ dit is een brave hond".

Een van de belangrijkste stappen is zindelijkheidstraining. Dit moet beginnen zodra u de puppy in huis haalt. Binnen een paar dagen zal uw nieuwe puppy vragen of hij naar buiten mag en jengelen om uiteindelijk op dezelfde plek uit te komen als waar hij naar toe ging voordat u hem in huis haalde.

Tijdens de eerste dagen en weken zullen ze waarschijnlijk ongelukjes hebben. Ruim ze gewoon op en wees gevoelig voor wat uw puppy u probeert te vertellen. Als ze rondjes beginnen te lopen of aan de vloer beginnen te snuffelen, zoeken ze een plaats om te gaan. Neem ze mee naar buiten en beloon ze als ze gaan.

Als u overdag moet werken, is het een goed idee om de puppy in een afgesloten ruimte bij u te houden. Het is veel gemakkelijker om ze op heterdaad te betrappen als ze binnenshuis iets verkeerd doen. Gebruik een schoonmaakmiddel met enzymen erin. De enzymen ruiken naar urine en uw hond zal waarschijnlijk denken, umm, ik moet ook gaan…

Dit is een goed idee met een nieuwe puppy is dat je ze vaak uit moet laten. Als u de puppy vasthoudt, bent u er om toezicht te houden en ervoor te zorgen dat ze niet het huis in gaan. Zelfs een puppy van een maand oud kan een nieuwe puppy lijken, maar ze hebben weinig controle over hun blaas en moeten vaak naar buiten. De eerste paar maanden na de geboorte van een puppy moeten ze goed in de gaten worden gehouden.

Voor puppy's en honden is de kleur van de Novzu wit, maar de Amerikaanse Kennel Club (AKC) schijnt dat niet erg te vinden. De Europese Kennel Club (AKC) waarschuwt echter dat de lichtste kleur aanvaardbaar is, zolang het maar niet te licht is. Neem een kijkje bij uw fokker of dierenwinkel. Dit is de reden waarom u moet oordelen over wat u kiest. Het is duidelijk dat u een witte hond wilt, maar als het u alleen om het uiterlijk gaat, laat het dan aan het toeval over. U kent uw hond beter dan wie ook.

Hoe kies je nu de juiste pup voor je gezin? Nou, zolang u de pup al eerder heeft gezien, is dat vrij eenvoudig. Maar, er zijn een aantal dingen waar u op kunt letten om het makkelijker te maken. Ten eerste, breng wat tijd alleen door met elke puppy die je erg leuk vindt. Leer ze kennen. Hoe gaat die pup of hond met je om? Het moet "goed" voelen. Het uiterlijk van de ouders, en hoe ze met elkaar en met u omgaan, is een goede indicatie van het gedrag dat u van de pup kunt verwachten.

De AKC erkent zes kleuren voor de Beagle:

Het uiterlijk van de Beagle moet vergelijkbaar zijn met dat van de kortbenige Foxhound. Dit is een knappe, jonge volwassen hond met een brutale persoonlijkheid. Als u voor dit ras kiest, zult u een trouwe vriend vinden waar u op elk uur, dag en nacht terecht kunt, wat zijn wereld ook is.

Klein maar intelligent.

Een beetje verlegen.

Een beetje dominant.

adders groot maar niet te groot.

20 centimeter groot.

Laat ruimte voor groei.

Jodium en staal vrij.

Verzorging:

Ze verharen weinig tot niet.

Ze hoeven niet veel gekamd te worden.

Ze zijn gevoelig voor de meeste geuren.

as tot schimmelbestendig

rox. 40 lbs.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.