Het belang van een puppy

Puppycursus

 

 

 

 

Socialisatie

De socialisatieperiode is belangrijk voor de goede ontwikkeling van een puppy. Tijdens deze kritieke periode staat een puppy meer open voor het aanleren van nieuwe vaardigheden en bevredigend gedrag. Tijdens deze periode moeten puppy’s leren hoe ze zich in de mensenwereld moeten gedragen, inclusief hoe ze goedaardige mensen moeten begroeten, hoe ze onbekende honden moeten benaderen, hoe ze door trimmers moeten worden behandeld en hoe ze moeten leren hoe ze met kinderen moeten omgaan. Zij moeten leren hoe zij in deze wereld moeten leven en hoe met hen moet worden omgegaan. Zonder een goed begrip van hoe ze zich in deze tijd in de wereld moeten gedragen, kunnen puppy’s angstig en agressief worden wanneer ze aan het onbekende worden blootgesteld. Hoe een puppy in de tweede plaats leert – van zijn ouders en zijn broers en zussen – blijft zijn gedrag tot ver in de volwassenheid beïnvloeden.

Hoe een puppy leert kan alleen door zijn eigenaar worden bepaald. Dat betekent dat u zijn gedrag moet verbeteren en hem goede begroetingen en manieren moet bijbrengen. Factoren die het gedrag van een puppy beïnvloeden en die u in uw voordeel kunt gebruiken zijn:

ags te bevredigen;

vermomming;

hen;

prijs;

beloning;

Veiligheid

Mijn moeders geur.

Mijn vaders geur.

o broers en zussen over hoe ze zich gedragen en reageren.

o bermans, d.w.z. wantrouwig tegenover vreemden.

o muskusvissen (gebruikt voor de jacht op watervogels) die in de Iditarod zijn gezonken en niet zijn teruggevonden.

o sledehonden op de Noordpool die niet zijn gevonden.

o jachthondenrassen die voor de jacht worden gebruikt.

o aviourale karaktertrekken bij individuele jachthonden die hun prooi efficiënt afstraffen, wat betekent dat u uw puppy moet belonen als hij correct handelt, zodat hij leert wat goed en wat fout is;

o intuïtie – honden leren altijd iets door te reageren op hun eigen gedrag, niet alleen mensen.

o menselijk perspectief van de hondenwereld, wat niet altijd een goede les is. Honden zijn te ingewikkeld om met woorden te onderwijzen en goed te onderwijzen.

o methodes:

o kenneltraining die structuur aanbrengt en gedragsproblemen helpt op te lossen. Het voordeel van kenneltraining is dat het de gemeenschappelijke taal van uw puppy’s wordt. U kunt ze niet alleen leren om discipline te accepteren, maar ook om op uw commando te reageren.

o abnormaal dominant gedrag bij een puppy, bv. springen, kauwen en nagelbijten

Sommige puppy’s zullen leren om door periodes van angst te gaan. Creëer geen angstige omgeving b.v. waar hij in een bench leeft, slechts beperkte vrijheid heeft.

o sommige puppies zijn timide en verlegen en hebben een stapsgewijze aanpak nodig om hun vertrouwen op te bouwen

o sommige puppies zullen leren zich te ontspannen en zelfverzekerd te zijn door kenneltraining en crate

Tijdens de puppycursus van uw puppy gaat het niet alleen om partijtrucjes, maar ook om het aanleren van vangnettechnieken, bv. bij het aangeven van gevaar, het nemen van dekking, interactie met aangepaste prikkels, bron van beloning en immuniteit tegen ziekten. Ook is het belangrijk socialisatievaardigheden aan te leren.

Het is voor veel baasjes belangrijk om hun hond uit te laten, zodat ze wat tijd met hem kunnen doorbrengen. Onthoud dat als u hier een routine van maakt, het een deel van het leven van uw puppy zal worden. Dit rollebollenkoppel heeft de eerste keus omdat ze niet veel hindernissen tegenkomen, plus ze hebben deels zichtbare niet-zichtbare omgevingshints in hun voordeel.

lees meer:

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.