De Jasper Jongen

Trimsalon Amsterdam

 

 

 

 

 

Mijn latere dierenarts adviseerde mijn hond elke vier tot zes weken te trimmen in een trimsalon. Ik ben blij te kunnen zeggen dat we het volgehouden hebben. Zonder twijfel is de gezondheid van mijn hond verbeterd sinds we met de thuisverzorging zijn begonnen.

Wij voeren een dieet dat lijkt op wat een hond in het wild zou eten. Wij gebruiken alleen lamsschaafsel, in gordijnen gewikkelde lammeren, en everzwijn huiden. Al het andere is mensenhaar. Teken, haren, en bladeren worden verwijderd. Als u het haar van uw hond knipt met een buxustrimmer, moet u oppassen dat u geen lijn knipt van de huid van de hond naar het haar dat door het bovenste deel van de vacht loopt. Dit zal bloed trekken en irritatie veroorzaken bij de hond.

Baden is ook belangrijk, maar een hond te vaak een bad geven kan een droge huid en irritatie veroorzaken. Om te garanderen dat een hond voldoende vocht binnenkrijgt, kunt u een zogenaamde Jasper orumper spray gebruiken. Deze is gemaakt met extra lijnzaad, aloë vera, en geuren waar honden dol op zijn. U kunt het na het bad gebruiken om uw hond te helpen het extra vocht kwijt te raken. Wanneer u de hond droogt, moet u oppassen dat u de huid niet irriteert. Gebruik een dunne, lichte föhn en houd de hond veilig uit de buurt van de muur.

Sommige mensen vinden dat halsbanden en wurgkettingen noodzakelijk zijn om te voorkomen dat honden aan de lijn trekken. Ik, aan de andere kant, heb nooit problemen gehad met het gebruik van een prikhalsband, en de meeste honden die ik ken zouden er veel liever een hebben dan trekken. Ik, persoonlijk, heb mijn honden nooit getraind met een prikhalsband, en ik heb liever speelse dan corrigerende halsbanden.

Ik was de dekens, kussens en beddengoed van mijn hond elke week. Omdat ze zo lang weg is geweest, zijn haar dekens al doorweekt (vooral als de hond lang buiten is geweest). Dat betekent dat ik ze minimaal om de twee dagen moet wassen (dat is veel wastijd!). Als ik de dekens aan het wassen ben, doe ik een roze slip met een paar traktaties erin uit de zak. Mijn honden zijn dol op de traktaties! Oh! Mijn dekens moeten 3 dagen in de was blijven. Over een gedoe gesproken!

Ik kocht onze kleine hond een Muffs TV hondendeur beschermhalsband, en het werkt geweldig. Het houdt haar binnen of buiten, maar als ze naar buiten moet, duwt ze gewoon op het klepje en het gaat open. Er is geen manier om te weten dat ze buiten is geweest. Ze loopt er gewoon doorheen nadat ze haar behoefte heeft gedaan. Ik gebruikte de halsband gemakkelijk op haar eerste dag. Het was zo goed als pijnloos. Ik draaide mijn rug naar haar toe en keek toe hoe ze haar gang ging… het was bijna alsof ze wist dat ze hem niet hoefde te dragen. Ze leerde heel snel dat de halsband haar geen pijn zou doen en gaf het op om te proberen eraan te krabben.

Een hondenluik is een goed idee, maar je moet het goed beveiligen. Dit is waar de Jasper Boy het beste werkt. In plaats van glas of bakstenen door de hondendeur te steken, gebruikt u simpelweg de Jasper Boy om ze vast te zetten. In plaats van de hondendeur in te pluggen, gebruik je gewoon de Jasper Boy om de deur te “bewaken”. In plaats van aangevallen te worden door een Yeti, zal uw hond nu beter slapen, zich niet gelukkig voelen, uw hond zal niet gebeten worden door een Yeti!

Wat ik graag doe met mijn hondje is kijken of ze tekenen vertoont dat ze naar buiten moet. Als ze rondjes loopt en aan de vloer snuffelt, moet ze meteen naar buiten. Als ze rondjes begint te lopen voor haar volgende maaltijd, dan moet ze meteen naar buiten. Het is echt zo simpel! En onthoud, begin maar eens met het lezen van de Jasper Boy hondendeurtjes verpakkingen…u zult verbaasd zijn hoe vaak uw hondje naar buiten zal gaan terwijl u gewoon dacht “Hmmm, ik neem haar mee naar buiten!”

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.