Aankoopbegeleiding paard

White Horse, Winter, Snow, December, Snowfall, Nature

Voorbeelden van ervaringen uit het verleden met ons scherpgerande paard Het paard beheersen is gemakkelijk met zo'n express service, maar om iets over jezelf te leren is het belangrijk om naar je horinoxamped paard te kijken. We hebben drie vragen geselecteerd om inzicht te krijgen in je karakter, je behoeften en verlangens. Die vragen die we stellen, kunnen ofwel eerlijk worden beantwoord of gewoon worden genegeerd omdat het onze visie niet beïnvloedt. Wat uw reactie ook is, wij danken u voor de tijd die u heeft genomen om ons uw mening te geven.

1. Hoe word ik beïnvloed door de houding van mijn merrie bij het africhten en managen van mijn Aankoopbegeleiding paard?

2. Hoe kan ik mijn paard het beste ondersteunen voor succes? Waarom heb ik haar in het verleden niet gerespecteerd?

3. Ben ik open genoeg om het voordeel van de minder ervaren paarden aan te kunnen?

4. In hoeverre denk ik dat ik onafgemaakte zaken zoek?

geminacht, Bothideo expliciet en zonder genade – ik heb gewoon een puinhoop om op te ruimen, maar de essentie van wat ik doe is dat mijn paard al getraind is en ze me kan vertrouwen. Als trainer word ik echter uitgedaagd om mijn werk met de toekomstige paarden te verbeteren. Bovendien ben ik op geen enkele manier pretentieus over mijn hart en vaardigheden, sterker nog, ik mag zo negatief mogelijk zijn, kan schade veroorzaken, en dan moet ik mijn hoofd neerleggen en de rommel opruimen!

Om over dit onderwerp geïnformeerd te zijn, moeten we eerlijk zijn tegen onszelf. Hoe we ons ook voelen, in het licht van een angstanalyse is het duidelijk dat we een keuze moeten maken. We kunnen er nu voor kiezen om een ​​weg vooruit te zoeken, hoe we ons ook voelen. We kunnen er nu voor kiezen om oude leefpatronen los te laten en ruimte te maken voor nieuwe en spannende dingen. Het is niet geweldig om deze competentie te hebben, maar het is essentieel om een ​​hemelwinnend leven te leiden. Als u merkt dat u meer wilt worden en aan deze lijst wilt toevoegen, is het uw beslissing en aan u om een ​​gezonde manier te kiezen om uw leven met vertrouwen te leiden. Met een Trusty-paard en iemand die ervoor zorgt om ze goed te trainen, leef je samen een leven van vrijheid van opstoppingen en het is niets minder dan moed en vertrouwen om je ware potentieel voor succes te realiseren.

Dank u voor uw komst om ons te ontmoeten; het is mij een genoegen u bij die finish te ontmoeten. Het is tijd om een ​​laatste blik op je leven te werpen en het ons eigen te maken.

Als je denkt dat je klaar bent om het aanbod aan te nemen dat we hier en meer aanbieden, of je bent er nog niet klaar voor, sorry om op te dringen en alleen te gaan. Er is zoveel moois te beleven in de wereld van de paardensport. Het is een voorrecht om uw loyale en gewaardeerde supporter te zijn voor alles wat we via sport kunnen delen, maar vooral voor de transitie die u op dit moment doormaakt.

Tot dan Geniet ervan en vertegenwoordig ons met Dankbaarheid!

waar

Neem contact op, volg de onderstaande links voor meer gratis berichten en meld u aan voor onze nieuwsbrief en jongens.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.